Smartwatch V8 – sat, negativni komentari, mišljenja, cijena, službene web stranice

Smartwatch V8 - sat, negativni komentari, mišljenja, cijena, službene web stranice

Smartwatch V8 – koristan, funkcionalan dodatak koji ne može

proći nezapaženo. Moderna uređaja telefon, fitness tracker i pametni sat – je li to moguće? Naravno, ako ovaj sat Smartwatch V8. Jedinstvena uređaj ima mnoge korisne osobine, stilski izgled, koji pokazuju točno vrijeme na ruku i može nazvati. Sportski još klasični pribor danas mega popularan, u zahtjev

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

i tako jeftin, ako bi za dionice na službenim stranicama dobavljača. U našem pregledu ćemo reći o njemu više informacija, a za one koji su već ocijenili Smartwatch V8, mišljenja mogu ostaviti ovdje u komentarima.

Igrani Smartwatch V8

Danas su pametni satovi su moderni razvoj koji se uvijek javlja tražene informacije gdje je to potrebno i kada je potrebno. Možete ih koristiti unutar tijesnim rokovima za provedbu svih planiranih zadataka, kao i brzo pružiti brzu vezu. Ekskluzivni uređaj pomoći će znati točno vrijeme, kao što je ovaj sat, ali tu su i drugi. Smartwatch V8 – ovaj kompaktni uređaj nove generacije, koja obavlja nekoliko funkcija, a dizajniran za muškarce i žene. Moderan pribor napravljen u klasičnom, svestrani nijanse – crne i bijele. Na ruku izgleda impresivno, pogodno za bilo koji stil odjeće i visoke kvalitete.

Oprema vrijeme:

 • Uređaj.
 • Potrebni dokumenti
 • punjač (baterija)
 • USB kabel
 • originalnom pakiranju

V8 pametni Značajke:

 • Slučaj je izrađen od izdržljivog stakla i specijalne legure.
 • Remen je izrađen od udobnog gume.
 • Zaslon osjetljiv na dodir.
 • Baterija 380 mAh (do četiri dana).
 • Jezik je drugačiji, uključujući i ruski.
 • Kompatibilan sa sustavom Android 4.0, iOS0.
 • Podržava micro SD karticu.
 • dvojezgreni procesor.

Princip rada Smartwatch V8

8 pametni sat je stvarno super uređaj s mnogo mogućnosti. Zahvaljujući njemu, život postaje lakši, zadaci učinkovitiji i produktivniji. Ovi pametni satovi će vas bez sumnje iznenaditi sa svojim promišljenim, moćnim funkcijama:

 1. Cijeli sinkronizaciju s telefonom – primati pozive i SMS bez mobilnog uređaja
 2. .

 3. Slanje obavijesti iz različitih aplikacija na smartphone.
 4. Sposobnost za kontrolu fotoaparata telefona.
 5. Provjerite velike slike s

  Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

  smartphone kamere i spasiti ih.

 6. Funkcija fitnes tracker- mislim udaljenost, kalorija opečen po korak.
 7. Funkcija podsjetnik zaboravljene smartphone.
 8. Reprodukcija glazbe s telefona.
 9. Nadzor stadija sna uporabom Smartwatch V8
 10. Nekoliko biranja jednim dodirom prekidača.
 11. Ugrađena kamera.

‘H3> Dostojanstvo Smartwatch V8

Smartwatch V8 je prvi – klasa, svestran i moderan modni dodatak. On će cijeniti dostojanstvo svih koji će to iskustvo u akciji. Spektakularan uređaja nije samo veličanstveni dizajn, ali i moćne značajke koje pridonose većoj popularnosti. Smartwatch V8 – utjelovljenje moderne tehnologije u inovativnim sati koji je dizajniran onima koji uvijek žele biti povezani. S ovim dodatkom da ne slušaju vremena, a to ti. Nazovimo to glavne prednosti

ekskluzivne uređaja:

 1. Objavljeno SmartSmartwatch Smartwatch V8 za muškarce i žene.
 2. Jednostavan i lagan za korištenje. – jedan prekidač na dodir
 3. Originalni dizajn.
 4. Smart funkcionalnost.
 5. Visoka kvaliteta.
 6. pristupačne cijene.
 7. Praktičan i udoban u korištenju.
 8. Uvijek točno vrijeme.
 9. Dugi vijek trajanja.
 10. futrola.

‘H3> & nbsp;

D
About Dunja Vinković 310 Articles
Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična. Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden. Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo. Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio .. Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica. Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni' Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.