Silane Guard – tekuće staklo, mišljenja i cijena, je li vrijedno, gdje kupiti, kako to funkcionira?

Silan straža je jedan od najboljih načina da zaštitite tijelo. Jedna vrsta tekućeg stakla, koje se mogu primijeniti u više slojeva, čime se samo poboljšanje zaštitni sloj. Razmislite načelo primjene, kompletan set Willson silan garde i vrijednost
sadržaj članka.

silan straža je revolucionarni proizvod japanskog proizvođača Willson, poznatiji kao jedne komponente tekući stakla. Primjena zaštitne opreme silan Guard će pomoći u zaštiti lak i za uklanjanje mikro-ogrebotina.

Prema navodima proizvođača, temelj ove lijekove leži u komponenti silicija. Sve do nedavno, silan straža je bila dostupna samo u Japanu, ali sada je proizvođač proširuje svoju prodajnu tržište na teritoriju zemlje ZND-a. Prethodno se na auto tržištima i trgovinama možete pronaći sličan tekućeg stakla tvrtku Willson, ali prema navodima proizvođača silan Guard je novi korak u zaštiti laka.

Kako zaštititi tijelo automobila od silan garde

Kako se zaštititi vašeg automobila karoserije – ovo pitanje traži sam svaki vlasnik automobila. Uostalom, zaštita tijela automobila je uvijek jedan od važnih pitanja za svakog domaćina. Prvo, jer je sačuvao izgled automobila, a kao drugo, kako bi zaštitili automobila od oštećenja boje i korozije.

Često na poljski karoseriju pomoću skupih alata i platiti puno novaca za auto poliranje. Kako ne bi li pokušala, ali nakon nekog vremena, čak i na novi automobil će biti mikro-ogrebotina. Mnogi stručnjaci ukazuju da pokrije zaštitne tvari u tijelo automobila nakon svakog pranja, ali još uvijek je kvaliteta tih listova očekivati ​​najbolje.

Društvo Willson dobio pozitivnu reputaciju zbog prvog tekućeg stakla Willson tijelo Staklo straže kako bi zaštitili tijelo. U vrijeme pojave alata na tržištu jednak njemu nije bilo, prihvatljiva cijena, i puno pozitivnih mišljenja sam trik na ugledu tvrtke. Sada, ovaj proizvođač predstavio potpuno nova sredstva za zaštitu tijela silan straže. Prema predstavnicima tekućeg stakla tvrtke silan Guard je njihov novi korak, proboj i sljedeća generacija proizvoda Body Glass straže među automobilske kemikalije za zaštitu boje.

Japanska tvrtka Willson je poznato više od 50 godina po proizvodnji različitih vrsta proizvoda za njegu automobila. Najpoznatiji Tvornica se nalazi u predgrađu Tokija. Među proizvodima Willson možete pronaći razne šampone, pribor, njegu tijela, mirisa i pribora za pranje.

Što je silan straža

silan straža je jednokomponentni tekući staklo, u stanju ne samo dati boje i lakovi pokrivanje automobila Shine, ali i štite tijelo od macrocarpon. Prema navodima proizvođača Willson, droga je jednokomponentni. To znači da nema daljnje manipulacije za njegovu primjenu nije potrebno (ne treba miješati nekoliko različitih boca, uzastopna primjena različitih spojeva).

Pripravak tekuće staklo silana Guard sadrži silikon poliranje elemenata i voštanu supstancu. Često poliranje tijela automobila vrijede do prve kiše ili pranja, tekuće staklo silan straža daje blistav sjaj za tijelo automobila za dugo vremena (do jedne godine). U tom slučaju, silan straža ima vodoodbojna učinak, koji daje svoje prednosti na tijelo će biti manje prljavštine i pogotovo manje vode, a time i sušenje automobila u istoj garaži će biti puno brže.

Skup tekućine silana od stakla straže Willson uključuje: pregled

  • boca tekućeg stakla;
  • aplikator (spužva primjena)
  • vinil rukavica;
  • mikrofibra platno;
  • priručnik u Europen za uporabu.

Primjena jednokomponentni tekući silan stakla Guard nije kompliciran proces i traje minimalno vrijeme, čak i uspoređujući sa svojim velikim bratom tijelo Staklo straže. U prosjeku 30 minuta za dovršetak poliranje tijela. Korištenje silan Guard vratiti izvorni sjajnu izgled boje i dalje štititi.

Za mišljenja kupaca osim svojstva proizvođača specifična, tekuće staklo silan straža ima izvrsnu antistatički učinak. Većina kupaca su upozoreni da ne oprati automobil, nakon zahtjeva za 2-3 dana, a bolje 7 dana, to znači da je bolje držati na površini.

Kako se prijaviti silan garde na konstrukciju vozila

Tipično, tijelo poljskog traje najmanje sat vremena, a novac uvijek ne daju očekivani učinak. Nakon primjene nokte trebate brzo obrišite površinu, temperaturu i mnoge druge nijanse, dok se završno poliranje može zahtijevati znatan napor.

Što tekuće staklo silana straže proces primjene je vrlo jednostavan. Prvi i osnovni uvjet za proizvođača je da se prije nanošenja tijelo iz automobila treba oprati i osuše iz vode. Još veći učinak može se postići uklanjanjem mehaničku plaka i zrnatost kroz umjetne gline iz Willson. Za recenzije kupaca silan straže, primjenjuju se tekućina staklo je bolje pri temperaturi 25-30 ° C, izbjegavanje izravnog sunčevog svjetla.

Primjena jedne tekuće komponente silana stakla Štitnik na tijelo je bolje u nekoliko faza, u određenim dijelovima (blatobranima, Hood, vrata, krov). Na taj način ćete izbjeći neugodnosti tijekom završnog poliranja. I tako, što je postupak poliranja tijelo s silan straže. Prvi korak je obrišite suhom krpom površinu, neka kao primjer, to će biti ispred krilo automobila i time uklonili prašinu i male čestice.

Nošenje ruke zaštitna vinil rukavice, uzeti aplikator a primjenjuju se obilato na tekućem silan stakla straže. Ne vrijedi za uštedu vozilo, te je bolje primijeniti na cijelu površinu applicator.Please napomenu da je aplikator ima dvije strane, jedna bijela, a druga tamna siva mekom krpom, samo na tamnoj sivoj površini potrebno je primijeniti silan straža.
Sada RUB površina tekućeg stakla tijela, ne bi trebalo gurnuti dovoljno teško mokro aplikator, ali ispuniti sve površine, koja se ne propušta mjesta. Nakon nanošenja pričekajte oko 5-10 minuta da se osuši tekućine silan stakla straže. Površina mora biti bijela, matirani hlad – to je pokazatelj da je vrijeme da se presele na sljedeću fazu.

Da bi automobilu zauzet i briljantnu nijansu, obrisati tretiranu površinu silan Guard tkaninom (uključeno). Ne vrijedi mnogo gurati, dosta svjetla, kružno gibanje na površinu. Jedna boca silan straža dovoljno trljati tijelo 3-4 limuzine srednje, ili u više slojeva za jedan automobil.

Proizvođač Willson preporučuje da ne voze na beskontaktnih potonuti u trajanju od 7 dana, a tijekom tog razdoblja tekućina staklo silana Guard će imati čvrste svojstva, u obliku zaštitne tankog filma i fiksiran na površini. Izdržati sve uvjete i zahtjeve tekuće staklo silan garde će zadržati svoja svojstva štite organizam tijekom godine ili do 22 puta motora.

Druga značajna razlika i prednost tekućeg silana od staklenih straža Guard staklo smatra višeslojne prevlake. Često, mnogi proizvođači takvih kemikalija Preporuča se nanijeti jedan sloj, inače drugi sloj ne može dati najbolji učinak ili, naprotiv pokvariti postojeći sloj. U silan straže, možete primijeniti nekoliko slojeva, a svaka sljedeća će samo poboljšati prethodni, a time i zaštita tijela će biti nekoliko puta bolje.

‘H2> Komplet cijena silana Guard iz Willson
silana Guard – tekuće staklo da bi se dobila svijetla hlad izvornog laku automobila. Kao novi i tek počinju da se pojavljuju u automobilskom tržištu, cijene mogu biti vrlo nepredvidljiv. Prema proizvođaču Willson, za Europu tržište najbolje cijene tekuće staklo silan straže da bi 1990. godine …, iako se u nekim trgovinama mogu prodati za 4000 ….

U usporedbi s drugim sredstvima za njegu tijela vozila, novi silan straža pobjeda, tako da je metoda primjene i vrijeme zadržavanja u tijelu. Kit je jednostavno dovoljno za korištenje kod kuće. Ako idete u autopraonici ili sto, na poljski tijelo, takav postupak jednokratna će koštati oko …. Kupiti ili ne postaviti silan Guard je rješenje za svakog vlasnika automobila, ali ušteda s ovim sredstvima zaštite tijelo je značajna.

D
About Dunja Vinković 310 Articles
Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična. Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden. Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo. Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio .. Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica. Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni' Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.