Provocative Gel – mišljenja i cijena, gdje kupiti

Seksualna hladnoća u žena očituje se na različite načine. Netko ne osjeća jak libido i seksualni odnos pati kao dano. Netko ima premalo lubrikanta i koitus je neugodan za oba partnera. Druge žene ne mogu doživjeti orgazam. Sve ove probleme usmjereno na intimni gel izazivanje (Provokativna gel).

mišljenja liječnika i kupaca na ovoj mazivo je prilično kontradiktorna. Čitanje brojne negativne i pozitivne povratne informacije, razumjeti, gdje je istina i obmana, vrlo teško. Stoga pažljivo proučio opis lijeka, sastav, upute za uporabu -. Na temelju dobivenih podataka, mi ćemo odgovoriti na najčešća pitanja o provokaciji

Ne oklijevajte i ne tolerirati provokativna gel

Ako je žena suočena s problemom seksualne hladnoće, nije potrebno da se stidi. Nepotrebno je tolerirati ovo stanje, jer ništa dobro neće. Nedostatak zadovoljstva od spolnog odnosa dovodi do činjenice da je žena stalno nastoji „otmazatsya” od njega. Rezultat su problemi s partnerom (pa čak i odvajanje od njega), a mnoge od bolesti povezanih s apstinencijom.

Gel za zarobljavanje intimni lubrikant, što može pomoći kako bi se poboljšala seksualni osjetljivost za žene i muškarce.

Redovito seks je potrebno za žene za održavanje normalne razine hormona i stabilno mentalno stanje. Dakle, očito kad su simptomi seksualne hladnoće treba primijeniti droga krema kakve provokacije -. Oni su u stanju stimulirati libido i poboljšati seksualno uzbuđenje žena

‘H2> višekomponentnih Provokativna gel

intimna gela sadrži složena višekomponentni pripravak. Svi sastojci nećemo opisivati ​​jer bi to uzeti previše vremena. Popis najvažnije.

prirodne i sintetski vosak lubrikant.

To je glavna komponenta koja čini manjak ženskog maziva proizvedena tijekom seksualnog uzbuđenja. U tekstura je identičan vaginalne vlažnosti i zbog činjenice da je lijek dodan u destiliranu vodu, tvar ispada nije ljepljiva i sušenje za 15-20 minuta (da se, nakon seksa, nema potrebe za pokretanje u tuš isprati tragova lijeka).

glicerin.

Dokazano je da mnoge žene pate od sindroma seksualne hladnoće, imaju pretjerano suhu kožu genitalija. To uzrokuje nelagodu, peckanje i stezanje. Žene ponekad čak i bolno za vrijeme spolnog odnosa. Glicerin je sredstvo za ublažavanje komponenta, s obzirom na koji se vlaži kožu seksualnih organa. Osim toga, to će biti ugodna za žene i muškarce.

Kofein, menta

Ove dvije komponente imaju tonik efekt, jače uzbuditi ženu. Oni malo iritirati živce genitalnih organa (osjećao lijepo i cool). Tijekom spolnog odnosa, žena je više osjetljiva na dodir partnera njezin orgazam je pojačan nekoliko puta.

To je pogreška pretpostaviti da je droga je umjetni hormon. Ako su bili tamo, alat se smatrao ljekovitom, bi mnogi kontraindikacije i nuspojave. Kako kupiti to će biti moguće samo u ljekarnama na recept. U stvari, u Pobuni od hormona, ne, on je jednostavan sastava, može se koristiti bez medicinske svrhe.

Međutim, dokazano je da je tijekom upotrebe stimuliranje prirodnog proizvodnje oksitocin, dopamin, serotonin, endorfin. Činjenica da je poticajno sredstvo za podmazivanje vam omogućuje da uživate u seksu, a kada se pobude, ti hormoni aktivno proizvodi žensko tijelo.

U nekim mišljenjima žene gunđati da je savjet dobar, ali cijena je previsoka. Doista, cijena alat je prilično velik, ali ne previše pretjeran. Prosječna cijena 990 … po paketu. U trgovini ili ljekarni možete pronaći još jedan intimni krema ili mast malo jeftinije – 300-400 RUB. No, njihov sastav je bilo puno kemije (što je nesigurno), ili su neekonomično korištenje. Provokacija sa jakim sastavom i jedan paket je dovoljno za dugo vremena, tako da je cijena vrlo povoljna.

Kako koristiti podmazivanje Provokativna gel

Upute za upotrebu kreme je vrlo jednostavan – to je potpuno isti kao i bilo koji drugi mast se potaknula seksualno uzbuđenje žene. Dopuštena su dva načina za korištenje:

  • Metoda # 1: prije početka spolnog kontakta treba stisnuti malu količinu gela na penis muškaraca, proširila se po površini, pričekajte 7-10 minuta, kada je alat će započeti u, i početi da imaju seksualne odnos.
  • Metoda dva: prije početka spolnog kontakta treba stisnuti malu količinu gela na dlanu i distribuirati po površini genitalnih organa žena, lijek počinje djelovati nakon 7-10 minuta, a zatim možete počinju na seksualni odnos.

Kako da ne pada za mamac varanja?

Ovo pitanje je relevantno, jer sada imaju slučajeve lažnog gel provokacija. Prije kupnje, pobrinite da prije nego što izvorni način. To su glavne karakteristike predmetnog gel za intimnu upotrebu:

  • Komercijalni naziv: Provokativna izazivanje ili gel
  • Oblik: krema
  • Glavna svrha: maziva, povećanje seksualnog uzbuđenja kod žena
  • Trajanje: počne raditi u 7-10 minuta nakon primjene, a učinak traje do postizanja orgazma
  • Pakiranje: crvena kutija, unutar crvene cijevi s crnom kapom
  • pakiranja: 50 ml
  • Proizvođač: OOO “Laboratorij dobiti” Europa
  • Cijena: 990 rubalja (prodaja na službenim stranicama)

Trebate originalni alat, ja vas savjetovati naručiti lijek na službenim stranicama proizvođača. Tu možete vidjeti cijeli popis komponenata u smjesi, preuzeti priručnik i čitati prave mišljenja o gela.

Da sumiramo: u suvremenom svijetu, gotovo svi problemi su topljivi. Žene nisu potrebne da se povuče u sebe, u očaj, okončati vezu samo zbog smanjenog libida ili nedostatak seksualnog uzbuđenja. Savjeti stvarno pomaže uživati ​​u seksu. Cijena je vrlo razumna, kontraindikacije i nuspojave ako se koristi ispravno ne dogodi.

D
About Dunja Vinković 310 Articles
Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična. Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden. Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo. Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio .. Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica. Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni' Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.