Electricity Saving Box – mišljenja i cijena, gdje kupiti

Lifehacker nudi vam da saznate istinu o uređaja pod naslovom električne Saving Box od stručnjaka u svom području, kao jedan od njih i sam u šali zove, elektrotehničar lvl 80.

Ekonomska previranja tjera sve nas razmišljati o smanjenju troškova. I na kraju želim uskratiti sebi uobičajene užitke: hrana, shopping i kino. Pa što bi takav manji žrtvovati stegnuti remen dok se pretvorio u omču? Dok ti razmisli težak izbor, čini se da je način na koji vas pronađe. Dobar susjed, pomoći kolega ili omiljenim društvenim ponude za kupnju mali okvir koji može smanjiti troškove električne energije. Stavite uređaj u utičnicu, a gospodarstvo počne uživati ​​u rastu desetaka posto! Dokazi baza učinkovitosti napredne tehnologije temelji se na odobravanje mišljenje sretnih kupaca i neosporne YouTube videa. No, je li to sve dobro, jer nam daje oglašavanje?

Nadalje, Lifehacker donosi zanimljiv članak iz Burr brigade, sastavljene od kirurga LoneWolf i njegov pomoćnik operby stavljen u izvornim stranicama Internet izdanju „Energocapital”.

rastaviti uređaj za uštedu energije

Želite li postati pravi junak priče? Ne neki tamo inozemstvo Superman ili Spiderman, a najviše da ni je pravi Pinokio!

I to ne treba ići na polju snova i zakopati u zemlju 5 zlatnika pod okriljem noći … samo dovoljno za kupnju uređaja kao što je ovaj, koji se zove „elektrisiti seving kutija” ili „Ekonomska električne energije “(Struja Spremanje Box).

Tada ga umetnuti u utičnicu (posute solju i vodom ja jako ne preporučamo), reći: „od kreks Pax FEKS!!” i to je sve! Vi – Pinokio

U međuvremenu, naš dragi Distributioo aktivno promovira kutije sa LED diodama koje su umetnute u utičnicu i obećavaju „nerealno uštedu energije” i „sporo okretanje brojila”, imaju osjećaj „vječnog žeđ za FreeBSD” u naši građani i trljaju ruke. I naravno, Distributioo dobili nerealno dobit kupnjom ove kutije za 4 $ u Kini i prodaje u lakovjernih građana Europe, Ukrajine, Kazahstana, Bjelorusije na 40 $.

Dakle, ono što je unutar tog uređaja? Predlažem da fascinantno putovanje kroz svoje iznutrica procijeniti potencijal tih investicija! Dakle, skalpel u ruku, pacijent na stolu!

Najskuplja stvar u ovom uređaju je vjerojatno slučaj. Napravljen je čvrsto: srebrne boje s crnim akcentima i megablock logo. Međutim, drže zajedno dvije polovice sa samo jednim malim vijkom, koji se odvije lako.

U uređaju čudo „uštedu energije” je elektronski odbor uz minimalan skup komponenti i relativno veliki „crna kutija”, koja je, kao što sumnjamo, tajna super oružje (wunderwaffen) u borbi protiv potrošnja kilovat-sati! I mi sumnjamo da je to konvencionalna Film kondenzator.

S obrnutoj strani štampane pločice koji je osiguran sa dva vijka, a izgleda ovako:

Cijeli sklop se stvara na štampanoj pločici, je dizajniran za obaviti jednu veliku čudo – stvoriti uvjete za … gori dvije LED diode. I dodati više jasnoće, ovdje se sastavljaju kirurškog tima koncept ovog uređaja:

Da, ako je jako generalizira, onda unutra postoji mali niz od dvije LED diode i veliki filmski kondenzator. A kolika je to, pitali smo o tome, previše, a mi smo izmjeriti vrlo dobar uređaj:

mjerenja su pokazala da je crna tajna, kondenzator ima kapacitet koliko od 5.18 MFD.

Nakon pripreme smo stavili sve petlje natrag i zašiti do pacijenta. Odlučeno je da ga probati. Bez toga, naša analiza eksperiment bio bi nepotpun. Mi smo stavili megaeconomics u dobro učitava utičnicu.

I … čudo! LED-ovi stvarno svijetli, i naša nada.

Ali je metar drska i uvjeren „upletena” isti kilovat-sati, što je spojen na uređaj čudo …

Pa ipak, barem neki efekt trebao biti dobiveni od uključivanja filmsku kondenzatora sa kapacitet od 5 pF paralelno uz kućnu mrežu. Drugim riječima, nakon svega, što je briljantna ideja stavi Distributely nekako opravdati svoje varanje lakovjernih Pinocchio? Hoće li izravno odgovoriti, kapacitet tog kondenzatora je toliko mali da će biti dovoljno samo za kompenzaciju jalove snage fluorescentne žarulje 40 W.

Da, dobro ste čuli pravo, osim djelatne snage (P, W, W), koja se pretvara u koristan rad (kretanje, rotacija, grijanje), neki uređaji, kao što su motori troše više jalove snage (Q, var, voltamper reaktivni). Potrebno je stvoriti elektromagnetsko polje. Sada, naš kosu i naš hladnjak koji troše energiju iz mreže i dignuti ga neproduktivni. Ali ako uz stroj za pranje rublja ili hladnjaka u utičnicu na stick kondenzator (kapacitivnost i izračunava se na potreban napon), naš uvaženi motori hladnjak i perilica troši jalove energije iz kondenzatora i neće „opterećenje mreže”. A sada MEGAWILD: brojilo za djelatnu energiju instaliran u svoj stan, potpuno ravnodušni prema tome koliko jalove snage tekla kroz. On ne vjeruje.

A opet, dobro dizajniran aktivni mjerač energije uzima u obzir samo aktivnu energiju koja prolazi kroz njega. Dakle, postavljanje svih vrsta „Magic-energetski seving kutija”, možete vrlo malo ublažiti malu površinu vašeg ožičenje s malom djeliću jalove snage. Ali vaš trud mjerač ne cijeni.

Dakle, ne bi zavara pričama o Distributioo, ne kupiti film kondenzator sa LED ekranom za 40 $, ako vi sigurno ne želite da se osjećaju kao Pinocchio. )))

Vodite brigu o sebi i svoj novac!

Umjesto zaključka Struja Spremanje Box

Mi smo išli s Blitz istraživanju jednog od autora članka. Je li to vrijedi pokušati, kao odgovor na „savijati” državu za nerazumne rasta tarifa i devalvacije rublje, tjeranjem brojila? Postoji li stvarna korist od energetski učinkovitih kućanskih aparata?

Naravno, ne isplati. Elektroenergetski sustav stalno poboljšava tehnike pretraživanja „lopovi”. Osim toga, kazna od deset puta veća od količine „ukradeno” će ohladiti bilo žar. I što je najvažnije, postoje slučajevi smrti „kulibinyh”, pokušati spojiti prošlosti mjernim uređajima. Dakle, igra nije vrijedan svijeću.

D
About Dunja Vinković 310 Articles
Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična. Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden. Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo. Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio .. Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica. Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni' Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.