Acai Berry – mišljenja i cijena. Službena stranica

Acai bobice su nešto manji od grožđa, iako izgleda prilično slično. Stabla da rastu na nalaze se u Amazon Basin, osobito u Brazil.Acai Berry su konzumirali razne autohtonih naroda u Južnoj Americi već tisućama godina, ali u zadnje vrijeme su postali popularni i modni širom svijeta kao zdravlje dopuniti.

Međutim, zdravstvene prednosti ofAcai Berry je sporno, nakon što su neki neodgovorni proizvođači počeli ih promovira kao da ste u mogućnosti da se razvije veličinu penisa, uzrok čudo mršavljenja, liječenje dijabetesa i općenito se u svim pravcima čudo product.Acai Berry učiniti imaju neke prave zdravstvene prednosti, koje su navedene u nastavku. Međutim, neke od tvrdnji proizvođača treba tretirati s više od prstohvat soli!

Acai plod

Acai sjemena i prašci djeluju kao antioksidante protiv različitih oblika toksina. To znači da oni smanjuju rizik od razvoja nekih oblika raka i bolesti srca. Ostali minerali nalaze u acai proizvodi su također utvrđeno da inhibiraju rast stanica raka. Međutim, znanstvena istraživanja u ovom području trenutno je u povojima.

Acai bobice su visoke u B vitamina. B vitamini doprinijeti zdrave kože i kose, te pomažu u održavanju crvenih krvnih stanica. B vitamini su također posebno korisni u osiguranju od raka gušterače.

Acai bobice su vrlo bogata vlaknima previše. Vlakno je bitno za probavnog sustava, kao što pomaže hrane koji se obrađuju kroz debelo crijevo; nedostatak vlakana može izazvati zatvor i povećati rizik od razvoja ozbiljnijih stanja, poput raka crijeva. Acai Berry dodataka ne može imati toliko vlakana kao sirova voća, međutim -. Provjeriti sadržaj vlakana bilo koji proizvod prije nego što kupite

vitamina B inAcai Berry također pomažu u održavanju zdravog metabolizma – to i drugi vitamini i minerali nalaze u acai leže u korijenu tvrdi da je moćan mršavljenja pomoć. Dok acai nesumnjivo ne sadrži minerale koji ne pomažu gubitak težine, koju su vrlo vjerojatno da će izgubiti značajnu količinu težine isključivo upping potrošnju acai proizvoda.

Druga popularna tvrdnja proizvođača acai bobica je da se voće može smanjiti starenje kože i pojavu celulita. Neki od vitamina i minerala naći inAcai Berry učiniti doista djeluju na smanjenje učinka starenja slobodnih radikala i promicanje protok kisika po tijelu, što također pomaže da ostanete mladi. Međutim, acai bobica može biti dio prehrane koja održava zdravu kožu, a nisu čarobni metak.

acai bobica proizvodi su lako dostupni iz trgovine zdrave hrane, a oni su jedan od najpopularnijih i trendi proizvoda na tržištu u ovom sadašnjem time.Acai Berry može se naći kao jedini ili glavni sastojak tableta, prašaka, zakrpe , čajevi i sokovi. Neke trgovine prodati smrznute bobice previše – to može biti ili jedu sirove, ili se konzumira kao dio smoothie

.

About Dunja Vinković 310 Articles
Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična. Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden. Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo. Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio .. Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica. Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni' Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.